The girl is mine (del 59)

Nästa kapitel är kapitel 60 yää.
-----------------------------------------
Kapitel 59
3 veckor senare: Michael har fortsatt träffa Diana ganska ofta, ibland har jag varit med och ibland inte. Vi hade börjat planera inför bröllopet, och Michael blev mer och mer otålig när det gällde barnet. Jag hade fortfarande inte berättat för honom att jag hemligt tagit p-piller.

Det hade gått så långt att vi satt hos en läkare.
-”Well, we’ve figured out there’s something that’s pushing away the baby, something that simply kills it if it ever enters. That’s why you can’t get pregnant.” Sa doktorn och kollade I en mapp.
-”Is it some kind of virus or something? Can we never have babies?” Frågade Michael oroligt och såg helt chockad ut. Jag visste inte vad jag skulle göra. Om jag berättade visste jag att han skulle bli sårad och arg på mig för att jag ljugit. Och det hade pågått så länge så det skulle bara bli svårare. Jag hade tänkt att detta bara skulle pågå tills jag blev redo, men jag visste inte om jag skulle klara detta till dess.
-”There is no chance if it is a disease. But it looks like one of you have been taking pills… but you denied it earlier.” Sa doktorn. Michael rev sig förtvivlat igenom sina lockar.
-”If you want to, you can always adopt.” Föreslog doktorn och log lite lätt.
-“I’ve always wanted to do that, but I wanted to change for Sandra. I want her to have my birth kids. And I thought that I for once would have more of that normal life style. But NO, I can’t even have that! Not in any single smelly way!” Michael reste sig frustrerat och gick ut igenom dörren. Jag reste mig upp och gick efter honom. Han stod intill väggen med stängda ögon. Jag gick upp till honom där han stod och visste inte vad jag skulle säga. Han såg på mig. Ilskan var borta, nu led han bara.
-”Let’s just go home.” Sa han och tog min hand. Vi talade inte mer om den grejen på hela dagen.


-”I can’t believe we’re getting married in two weeks.” Sa Michael och log upp mot himlen. Där satt vi, i ett träd på Neverland. Det var halvmörkt ute, vi hade en filt runt oss.
-”Michael, I love you, so much.” Sa jag och kysste honom på kinden.
-”You would never lie to me, would you?” Frågade då Michael. Det förväntade jag mig inte.
Jag försökte undervika frågan. Jag skämdes, jag hade ljugit. Jag hade ljugit om en av de sakerna som spelade mest roll för honom i världen. Jag mådde dåligt, jag ville inte fortsätta såhär. Men jag kunde inte sluta.
-”Everything is going to be alright.” Sa jag.
-”You didn’t answer my question.” Sa Michael förvånat och jag visste att han såg rakt igenom mig.
-”What question?” Försökte jag.
-”The question I just asked you! I asked if you would ever lie to me!” Sa han ganska otåligt.
-“Of course I wouldn’t.” Ljög jag. Jag hatade mig själv.
Det var en lång tystnad. Jag var rädd, rädd att han visste. Rädd att han skulle hittat den lilla burken som jag förvarade i ett par byxor i min garderob. Ett par byxor jag inte använde.
-”I love you the most.” Sa Michael efter tystnaden.

Nästa dag.
-”You go first!” Pep jag och doppade foten i poolen.
-”You’re such a chicken. I’m not even wearing bathing clothes.” Försvarade Michael sig.
Jag satte mig på poolkanten och la i benen i poolen. Det var ganska kallt, både i luften och i vattnet. Men jag hade bestämt mig för att bada. Det första pooldoppet på Neverland.
Men jag ville att Michael skulle vara med mig. Men där satt han med en bok i nyllet på gräset i svarta byxor, en blå skjorta, en gul och en röd strumpa och sin hatt. Vad var det han läste anyway? Bubbles kröp upp ifrån hans knä och staplade fram till mig i sina röda hängslebyxor. Han kramade om mig bakifrån. Den där lilla apan var det sötaste djuret någonsin (enligt mig).
-”Should we get a boa?” Frågade Michael och tittade upp ifrån boken. Ville han seriöst skaffa en boaorm? Jag vände mig mot honom och såg honom i ögonen.
-”If you get on that diving board, and do a little dance while Bubbles is watching, you have my permission.” Sa jag. Han skulle inte göra det I alla fall. Men jag hade fel. Jag fattade inte att han ville ha en boaorm på riktigt? Han klev upp, klättrade upp för stegen och ställde sig på trampolinen.
Med all fokus på Bubbles började han dansa.
-”You have to sing too, and close your eyes!” Ropade jag och skrattade. Jag var elak mot lilla Michael.
-”No way!” Skrattade Michael.
-”Okay, no boa!” Skämtade jag. Han skulle säkert klättra ner nu. Men nej, han stängde ögonen, dansade och sjöng på Billie Jean. Bubbles började klappa i takt eftersom han hört låten förr.
Jag började plötsligt tänka efter, tänk om han skulle ramla? Tänk om han skulle ramla på trampolinen och ner på marken?
-”Okay Michael you can get down! I don’t want you to hurt yourself!” Sa jag och log.
Plötsligt kom jag på vad jag sagt. Åh nej, vi skulle skaffa en boaorm…
Michael slutade sjunga och öppnade ögonen.
-”I’m not going to hurt myself!” Sa han, men råkade halka till på sina skor och med flaxande armar for han ner i vattnet. Detta ledde till ett hysteriskt skratt. Michael kom upp till ytan framför mig och började dra i mina ben tills jag också for ner i vattnet.
-”We’re getting a boa!” Firade Michael och dränkte mig nästan.
-“You’re probably the weirdest man I’ve ever met, first a monkey and now a boa.” Sa jag och tog tag i hans händer. Hans hatt hade flytigt iväg och han stod där i vattnet med kläder på.
-”You’re pretty nutty yourself. Is that a bad thing?” Frågade han mig osäkert och drog på munnen.
-”No, it’s definitely a good thing.” Sa jag och kysste honom.
-------------------------------------------------------
Kommentera :D 

The girl is mine (del 58)

Först och främst vill jag säga att jag har bytt design :D Om ni inte kan se den, så får ni trycka på tangenten: "F5". För då uppdateras sidan :D Kram på er! Hoppas ni gillar den.
------------------------
Kapitel 58
Diana hade gått för ett tag sedan.  Michael och jag satt kvar i sofforna, Michael babblade på hur bra, snäll och perfekt Diana var samtidigt som jag var upptagen med att inte lyssna.
-”Diana is so great! She’s always so much fun and she’s actually the one who taught me about art!”
-“hmm.” Var allt jag  svarade samtidigt som jag satt i mina tankebanor.
-”What’s wrong?” Sa Michael plötsligt med en orolig ton. Jag reagerade med att bara kolla på honom. Sedan log jag lite fånigt för att visa att jag mådde bra.
-”Nothing, there’s just something I need to tell you.” Sa jag.
-”Well, there’s actually something I need to tell you too.” Sa han. Tänk om han tänkt säga samma sak som jag tänkt att säga? Tänk om han också tänkt så som Diana tänkt, hon kanske pratat med honom enskilt också? Jag nickade och log. ”you go first” Sa jag, och menade att han skulle börja.
-”Well, I’ve been thinking about this child- thing. And I just had the perfect picture in my head. Imagine walking down the aisle together, and be able to tell everyone we love that we’re having a baby. Be able to tell them that you’re pregnant. And since it’s pretty hard to get pregnant I’ve heard, I was thinking we could start… tonight. But only if you want to. Because this is one of the things I’ve always dreamed about. I love you, and I want us to form our own family. Grow old together and stuff.” Sa han och log lite blygt och generat. Hur, skulle jag kunna berätta? Någonsin? Jag ville så gärna, men samtidigt tyngde det Diana hade sagt i bakhuvudet.
Jag ville göra Michael lycklig, men detta rörde min framtid också. Skulle jag vilja detta om någon månad? Han bad mig berätta vad jag velat berätta. Jag kunde inte berätta. Inte i det här läget.
-”I, uhm, was going to say the same thing.” Sa jag och hoppades att han inte skulle se igenom mig.
Han log stort och det glittrade till i hans ögon.
-”No way?” Sa han och jag nickade med ett leende.
-”Do you have any idea how much I love you?” Sa han sedan och kramade om mig.
Jag skulle nog aldrig kunna berätta…
Senare:
Efter att ha tagit en liten fin joggingtur runt Neverland med musik i öronen så kom jag tillbaka helt svettig. Jag hoppade in i duschen och konstaterade att Michael gått eftersom han inte svarade när jag ropade. När jag klivit ur duschen så virade jag en handuk runt mig och torkade ur mitt hår.
Jag la mina joggingkläder i tvättkorgen och gick sedan upp för trappan. När jag kom in i sovrummet så möttes jag av något ganska chockerande. Det låg rosblad över sängen och på nattduksbordet till vänster stod två vinglas. Och mitt på sängen satt Michael och läste. Han var förmodligen trött på att vänta och hade tagit fram en bok istället. Han kollade upp och märkte mig, och stängde fort igen boken och slängde den åt sidan.

Michael höll min hand, jag låg där och svettades och försökte få luft.
-”It’s just a darn baby. Just push the red bloody ball out!” Sa han och skakade irriterat på huvudet.
-”You’re so weak.” Suckade han och himlade med ögonen. Jag skrek och kände hur jag verkligen inte fick ett riktigt andetag. Skulle jag dö? Det slog lock för öronen och allt var bara så hemskt.
-”Okay, I’m going to film this, so you can watch it and see what you did wrong until next time!” Sa Michael och drog fram en videokamera. “No! DON’T!” Skrek jag och kände att jag var på väg att spy.
Just då informerade doktorerna att barnet var ute. Men det gjorde fortfarande lika ont.
-”You’re going to feel a small pain in 2 years. That kind of pain you’re feeling now.” Sa doktorn och log. Sedan höll han fram mitt barn. Ett blodigt, grönt och slemmigt barn utan ansikte på 40 kilo.
Michael flämtade till och log.
-”He’s perfect.” Sa han. Jag såg på barnet och kände så djup smärtan var. Det som en blixt som aldrig ville sluta slå mot mig. Jag skrek mot Michael att han inte alls var perfekt. Då slog Michael mig.
-”När jag blir vuxen ska jag bli transvestit.” Sa plötsligt den där blodiga ungen.

-”Nej” flämtade jag samtidigt som jag vaknade. Solen lös in igenom gardinerna. Jag såg på klockan som visade 06:00. Michael låg helt nerkavlad i täcket med vidöppen mun och stängda ögon. Hans hår var rusigt och jag kunde inte hjälpa att fnissa lite åt honom. Han var så söt. Plötsligt kurrade min mage till. Var jag hungrig? Eller var det faktiskt så att en liten transvestit slem- grön bebis låg där inne, redo att förstöra mitt liv? Jag klev upp ur sängen och drog snabbt och tyst på mig kläder. Sedan smög jag ut ur sovrummet, ner för trapporna, tog nyckeln och mitt bankkort. Sedan smög jag ut, och iväg över Neverlands bakgård för att sedan ta mig till min bil. Sedan körde jag iväg till stan, med solglasögon på och hoppades att ingen skulle känna igen mig. Väl framme, så parkerade jag och sprang in till apoteket. Jag gick fram till kassan utan kö och såg på en blond tjej som frågade vad jag önskade.
-”A box of birth control pills, please.”
---------------------------------------------------
Daaah daah daaaaaaah.... 
Men, kommentera <3

The girl is mine (del 57)

Förlåt igen för dålig uppdatering, men här är kapitel 57! :D
--------------------------------------------------------------------------
Kapitel 57
Sångaren och skådespelaren Diana Ross, jag hade alltid beundrat henne. Och jag visste att hon och Michael var nära vänner, men att få reda på att jag skulle få träffa henne IDAG kunde jag inte förstå. Hon skulle hit, eftersom att hon var i stan och gärna ville träffa mig, hade hon sagt enligt Michael.

Jag stod inför spegeln och sminkade mig. Jag var kanske inte ful, men jag ville ändra mig. Jag ville inte se dum ut bredvid Michael. Han såg alltid så himla perfekt ut, och då kan ju inte jag stå där som ”framtid Mrs. Jackson” och se ut som knas. Michael kom in i badrummet och omfamnade mig. Han hade en vit skjorta instoppad i ett par jeans. Han log mot våran spegelbild som reflekterades i badrumsspegeln framför oss.
-”Why all the makeup?” Frågade han och vred runt mig för att få se mig mer noga. Jag vände mig och märkte hur han studerade mitt ansikte besviket.
-”Honey, you’re a natural beauty, you don’t need makeup at all!” Sa han och tog upp makeup - pads och smink borttagningsmedel, och sedan började han tvätta bort min smink.
-”I just don’t want to look stupid, I don’t want her to judge me.” Sa jag och såg in I hans ögon. Han pussade mig lätt på munnen och log mot mig.
-”You’re stunning beautiful, and Diana is one of the sweetest people in the world, she doesn’t judge anyone”. Sa han och log igen. Jag log tillbaka. Det knackade på dörren. Vi båda vände oss dit samtidigt och såg sedan på varandra, sedan gick Michael för att öppna dörren.

Vi alla satt i sofforna i allrummet. Michael och Diana pratade, själv satt jag tyst och lyssnade.
DE verkade i alla fall ha trevligt. Plötsligt så bytte Michael deras samtalsämne.
-”Yeah, we’re planning on having a baby soon. Sandra’s not pregnant yet, but we want to start trying.” Sa han. Gjorde vi? Skulle vi? När hade vi talat om det? Diana berättade att hon var lycklig för vår skull och sedan sa Michael att han skulle gå och hämta fika. Nu skulle jag sitta själv med Diana. Jag kände mig blyg, nästan lite rädd. Michael reste sig och gick iväg. Diana såg på mig med ett vänligt leende.
-”So, you’re going to give birth to his children?” Frågade hon, det lät på något vis som om hon ifrågasatte det. Som om det vore helt konstigt.
-”Yeah, I am.” Svarade jag, det blev en paus.
-”But you’re so young. I want the best for you. You haven’t even lived yet! If you get pregnant, you won’t even get the chance to have a life before it’s all about that baby.” 
-“I’ll have a life, and in that life I want to make Michael happy. And he wants a baby…”
-“But the question is what YOU want. You can’t let him decide, it’s your body. You’ll be feeling uncomfortable and awful for nine months, and after those nine months you will have a screaming child night and day. No sleep, no time with Michael, no free time at all. And when the actual birth is, it’s awfully painful. The worst pain you could ever imagine. Trust me!”
Jag visste inte vad jag skulle svara. Men Michael kom tillbaka med fika och ett leende. Han tog en kaka och satte sig ner i soffan bredvid mig.
-”So what are you girls talking about?” Frågade han. Diana ljög ihop att vi precis presenterat oss för varandra, vilket Michael verkade gilla. Själv satt jag helt skärrad. Nej, jag skulle inte skaffa barn… Inte nu i alla fall, Jag var INTE redo. Jag kan inte ha barn nu, nej… nej… och nej.
--------------------------------------------------------------------
Hur ska hon berätta för Michael, kommer han bli besviken? Kommer hon ångra sig? Varför dyker helt plötsligt Diana upp? Varför sa Diana det där? Var det för att förstöra eller hjälpa? Kommer det inte bli någon bebis nu? 
NÄR SKA DE GIFTA SIG?

Heheheh, lämna en kommentar om vad ni tyckte om kapitlet :D Kram på er!


The girl is mine (del 56) OCH nyår!

Hejhej! Här är kapitel 56!
------------------------------------------------------------
Kapitel 56
-"You'll never catch me!" Skrattade Michael, de fem barnen som försökte få tag i honom skrattade minst lika högt.
De for runt som skott i hela huset, upp och ner för trapporna, i soffor och över borden. Saker välte, det blev en röra. Städerskan såg på i chock.
Själv satt jag i lekrummen tillsammans med några andra av barnen. Hela dagen hade varit upptagen med att åka karuseller, äta godsaker och skojja runt.
De satt nu ganska nära mig samtidigt som jag höll en bok framför oss och läste högt. Jag läste med klar och intresserad stämma och de kollade spänt på mig eller i boken på bilderna. Jag läste den klassiska "Peter pan" från 1902. Jag såg upp från boken samtidigt som Michael och de andra sprang förbi skrattandes.
-"Hold on, I'll be right back" Sa jag med en vänlig stämma till barnen, jag la ner boken och reste mig upp. De fortsatte kolla på bilderna sålänge.
Jag gick upp till hallen där jag ställde mig och väntade in Michael. När han kom rusande, tog jag tag i hans hand och drog med honom in i garderoben och stängde.
Han såg förvånat på mig och höjde ett ögonbryn.
-"Michael! You have to calm them don't, It's late... and someone is going to fall and get hurt!"
-"But... we're having so much fun!" Sa han, han var som ett barn när han var med dem. Jag log mot honom.
-"I know, and that's great! But I just don't want these kids to hurt themselves, maybe we should watch a movie or something" Sa jag, han nickade.
-"Ok sugar, we'll watch a movie" Han öppnade garderobsdörren och steg ut, jag såg plötsligt hur han blev attackerad av barnen. När han låg där på golvet så började de kittla honom samtidigt som de skrattade ihjäl sig. Jag ställde mig bredvid och kunde inte hjälpa att fnissa med. Jag tyckte synd om Michael dock.
Han låg där, attackerad och kämpade för luft emellan skrattanfallen. Hur visste de att han var så kittlig? Jag kände att jag kanske borde rädda honom.
-"Kids! How about a movie? Is there any movie you would like to watch? We've got them all!" Sa jag, och fick uppmärksamheten. De jag läst för tidigare kom ut i hallen.
-"Do you got Peter pan?" Sa någon av de hoppfullt. Jag nickade.
-"NO! I want to watch a SCARY movie" Sa en annan samtidigt som någon mer höll med. Michael lyckades komma upp igen, hans hår var alldeles rufsigt och han såg helt utmattad ut. Barnen försökte enas om något de ville se, och det slutade med att vi skulle se "Pippi longstocking", Alltså Pippi långstrump. Ingen hade sett de förut, utom jag och Michael. (Vi såg den såklart på engelska). Barnen verkade i alla fall gilla det. Under filmens gång så kom barnens föräldrar och skulle hämta den. Så de vart många farväl under kvällen. Några av barnen somnade under filmen, och när deras föräldrar kom så ville vi inte väcka dem, så deras föräldrar bar dem till sina bilar.
Till slut var det bara jag och Michael kvar, och jag kände hur mina ögon började bli tunga. Innan jag somnade, hörde jag Michael viska lätt med mig.
-"I love you so, so much. And someday when we'll have our own children, You're going to become a great mother."
Jag log av hans ord. Men jag kände mig samtidigt lite panikartad. Jag, mamma... Jag var ju så ung. Jag var fortfarande... liten. Jag kan ju inte bli mamma?
Jag vaknade i sängen nästa morgon, nerbäddad men med samma kläder som igår. Michael måste ha burit hit mig. Jag hörde avlägset hur det spolades i duschen, och hur Michael sjöng. Jag log för mig själv och reste mig upp ur sängen. Jag drog på mig en morgonrock och tofflor, och gick ut till köket där jag rostade två brödskivor och gjorde i ordning. Jag tog en och började äta på, sedan gick jag till badrummets dörr och knackade på. Michael låste upp från insidan samtidigt som han började sjunga lite tystare.
Jag steg in, stängde dörren och satte mig på toalettlocket och tog en ny tugga.
-"Good morning, when did you wake up?" Frågade jag samtidigt som han stängde av duschen. Han var tydligen klar, för han steg ur duschen efter att ha virat en handuk runt sin höft.
-"Good morning lovely one. About an hour ago." Svarade han med ett lyckligt leende. Jag log tillbaka.
-"Why are you so happy today?" Frågade jag och fnissade till när han tog tag i en av mina fötter och konstigt nog, pussade på mina tår. Han låtsades tänka efter.
-"Because I'm with the most wonderful woman on earth, whom I'm going to marry. AND, another thing!" Sa han och skrattade lite lätt.
-"Tell me!" Bad jag. Han skakade bara på huvudet.
-"I'll tell you tonight. Now, jump into the shower, today's going to be a GREAT day. I just know for sure"
Kapitel 56
-"You'll never catch me alive!" Skrattade Michael, de fem barnen som försökte få tag i honom skrattade minst lika högt.
De for runt som skott i hela huset, upp och ner för trapporna, i soffor och över borden. Saker välte, det blev en röra. Städerskan såg på i chock.
Själv satt jag i lekrummen tillsammans med några andra av barnen. Hela dagen hade varit upptagen med att åka karuseller, äta godsaker och skojja runt.
De satt nu ganska nära mig samtidigt som jag höll en bok framför oss och läste högt. Jag läste med klar och intresserad stämma och de kollade spänt på mig eller i boken på bilderna. Jag läste den klassiska "Peter pan" från 1902. Jag såg upp från boken samtidigt som Michael och de andra sprang förbi skrattandes.
-"Hold on, I'll be right back" Sa jag med en vänlig stämma till barnen, jag la ner boken och reste mig upp. De fortsatte kolla på bilderna sålänge.
Jag gick upp till hallen där jag ställde mig och väntade in Michael. När han kom rusande, tog jag tag i hans hand och drog med honom in i garderoben och stängde.
Han såg förvånat på mig och höjde ett ögonbryn.
-"Michael! You have to calm them don't, It's late... and someone is going to fall and get hurt!"
-"But... we're having so much fun!" Sa han, han var som ett barn när han var med dem. Jag log mot honom.
-"I know, and that's great! But I just don't want these kids to hurt themselves, maybe we should watch a movie or something" Sa jag, han nickade.
-"Ok sugar, we'll watch a movie" Han öppnade garderobsdörren och steg ut, jag såg plötsligt hur han blev attackerad av barnen. När han låg där på golvet så började de kittla honom samtidigt som de skrattade ihjäl sig. Jag ställde mig bredvid och kunde inte hjälpa att fnissa med. Jag tyckte synd om Michael dock.
Han låg där, attackerad och kämpade för luft emellan skrattanfallen. Hur visste de att han var så kittlig? Jag kände att jag kanske borde rädda honom.
-"Kids! How about a movie? Is there any movie you would like to watch? We've got them all!" Sa jag, och fick uppmärksamheten. De jag läst för tidigare kom ut i hallen.
-"Do you got Peter pan?" Sa någon av de hoppfullt. Jag nickade.
-"NO! I want to watch a SCARY movie" Sa en annan samtidigt som någon mer höll med. Michael lyckades komma upp igen, hans hår var alldeles rufsigt och han såg helt utmattad ut. Barnen försökte enas om något de ville se, och det slutade med att vi skulle se "Pippi longstocking", Alltså Pippi långstrump. Ingen hade sett de förut, utom jag och Michael. (Vi såg den såklart på engelska). Barnen verkade i alla fall gilla det. Under filmens gång så kom barnens föräldrar och skulle hämta den. Så de vart många farväl under kvällen. Några av barnen somnade under filmen, och när deras föräldrar kom så ville vi inte väcka dem, så deras föräldrar bar dem till sina bilar.
Till slut var det bara jag och Michael kvar, och jag kände hur mina ögon började bli tunga. Innan jag somnade, hörde jag Michael viska lätt med mig.
-"I love you so, so much. And someday when we'll have our own children, You're going to become a great mother."
Jag log av hans ord. Men jag kände mig samtidigt lite panikartad. Jag, mamma... Jag var ju så ung. Jag var fortfarande... liten. Jag kan ju inte bli mamma?
Jag vaknade i sängen nästa morgon, nerbäddad men med samma kläder som igår. Michael måste ha burit hit mig. Jag hörde avlägset hur det spolades i duschen, och hur Michael sjöng. Jag log för mig själv och reste mig upp ur sängen. Jag drog på mig en morgonrock och tofflor, och gick ut till köket där jag rostade två brödskivor och gjorde i ordning. Jag tog en och började äta på, sedan gick jag till badrummets dörr och knackade på. Michael låste upp från insidan samtidigt som han började sjunga lite tystare.
Jag steg in, stängde dörren och satte mig på toalettlocket och tog en ny tugga.
-"Good morning, when did you wake up?" Frågade jag samtidigt som han stängde av duschen. Han var tydligen klar, för han steg ur duschen efter att ha virat en handuk runt sin höft.
-"Good morning lovely one. About an hour ago." Svarade han med ett lyckligt leende. Jag log tillbaka.
-"Why are you so happy today?" Frågade jag och fnissade till när han tog tag i en av mina fötter och konstigt nog, pussade på mina tår. Han låtsades tänka efter.
-"Because I'm with the most wonderful woman on earth, whom I'm going to marry. AND, another thing!" Sa han och skrattade lite lätt.
-"Tell me!" Bad jag. Han skakade bara på huvudet.
-"I'll tell you tonight. Now, jump into the shower, today's going to be a GREAT day. I just know for sure"
----------------------------------------------------------------------
Det slutar inte där. Eftersom jag liksom "spolade" fyra veckor i förra kapitlet, så kanske ni förstår att det var nyårsafton någon av de dagarna. Så DÄRFÖR kommer nu deras nyårsafton (hoppas ni inte blir förvirrade):
----------------------------------------------------------
Nyår, några veckor tidigare:
Klockan hade slagit 10, och jag stod inför spegeln. Jag hade en glittrig, svart klänning på mig. Michael kom in med någon slags kostym och solglasögon.
-"Michael, it's late... you won't be able to see if you wear those!" Sa jag och pekade på solglasögonen.
-"I guess you're right. But I like them so much." Sa han och log. Jag tog dem ifrån honom och satte dem på mig själv. Han flinade ännu mer.
-"You look kind of sexy in those, Maybe you should buy yourself a pair?" Sa han och kysste lätt mina läppar. Jag drog av dem.
-"Nah, I don't know. I don't wear sunglasses as much as you do. In fact, Nobody does" Sa jag och flinade tillbaka. Michael kollade på klockan.
-"Are you ready? We have to go now!" Sa han, jag nickade. Sedan lämnade vi Neverland... som faktiskt börjat bli klart.
Quincy Jones hade fixat ihop en nyårsfest där vi skulle vara, och träffa andra personer. Så det var dit vi åkte. När vi väl var framme (efter att ha blivit skjutsade) så märkte vi hur mycket kameror det var. Vi tog oss ur bilen, jag försökte se ner i marken och inte se in i kameror. Michael höll min hand och drog med mig över mattan. En vakt öppnade dörren till klubben där festen skulle hålla hus. Vi tog oss in och gick upp för en trappa. Vi gick igenom en korridor, och gick till entren till festen. Vi gick in, hög musik spelades och massor av kändisar och deras vänner minglade och dansade runt.Vi gick längre in och satte oss vid ett bord där vi började tala. Quincy Jones och Berry Gordy kom till vårat bord och började tala med oss. Vi skämtade och hade trevligt. Michael frågade plötsligt om jag ville ha en drink.
-"I know you don't drink usually, and you know i don't either. But It's new years eve" Sa han, jag log mot honom och nöp honom i kinden.
-"Okey, But ONLY one!"
Ungefär en timme och 55 minuter senare satt Michael och jag i varsin stol uppe på taket av byggnaden. Man kunde tydligen gå upp dit, och det var väldigt fint ute.
Det snöade lätt, vi satt i varsin jacka med stolarna så nära varandra vi kunde.
-"This year, 1983.. It will be OUR year. You and me against the world. Nothing can stop us" Sa Michael drömmande.
-"Yeah, it will. No matter what happens, We'll get through it. But that doesn't mean you get to cheat on me!" Sa jag och log. Michael skrockade lätt.
-"I promise, I won't. Unless you cheat on me" Sa han. Jag log mot honom och tog hans hand.
-"I won't"
Utsikten var helt fantastisk. Vi hade ett kyrktorn lite längre bort där flertal personer samlat sig runt. Vi bestämde oss för att vi skulle stanna här när klockan slog 12.
Så det gjorde vi. Vi pratade de sista minuterna, och hörde sedan hur folket nedanför började räkna ner.
-"Come here" Sa Michael och klappade i sitt knä. Jag drog av honom solglasögonen som han faktiskt tagit på sig i alla fall och satte mig i hans knä så att jag var vänd mot honom.
-"three" Sa jag.
-"Two" Sa han.
-"One" Sa jag.
Sedan brakade allt loss, fyrverkerierna, klockslagen, skriken och hurrandet. Mitt i allt det så viskade vi till varandra: "Happy new year". Sedan kysstes vi.
-"This year.... It's you, me and later, a baby Jackson" Sa Michael efter kyssen.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kom ihåg att NYÅR var tidigare än det första, så det hände innan barnen var på besök. 
Iaf, Kommentera, och Tack för att ni läste :D Love you!